Αυτές είναι οι 5 αγαπημένες μας fashion influencers άνω των 50 ετών

Αυτές είναι οι 5 αγαπημένες μας fashion influencers άνω των 50 ετών


Ποιος είπε ότι το στυλ έχει ηλικία;

Όσο αφορά τις Instagram fashion influencers, πολλοί πιστεύουν ότι αυτές ανήκουν στις νεότερες γενιές. Παρ’ όλ’ αυτά, η μόδα έχει ανοίξει τους ορίζοντες της και πολλές γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας έχουν αποκτήσει λογαριασμούς στο Instagram για να αποδείξουν πως όταν έχεις στυλ δεν παίζει κανένα ρόλο η ηλικία σου! Οι “ώριμες” influencers γνωρίζουν καλά το προσωπικό τους στυλ, τι τις κολακεύει και δεν φορούν κάτι απλά επειδή ξαφνικά έγινε τάση, αλλά επειδή αντιπροσωπεύει την αισθητική τους και τις εκφράζει.

Σε όποια δεκαετία και να βρίσκεσαι, το πιο σημαντικό είναι να φοράς αυτό που σε κάνει να νιώθεις ωραία. Αυτές οι iconic γυναίκες άνω των 50, ό,τι και να φορέσουν το κάνουν με αυτοπεποίθηση. Μας εντυπωσιάζουν με τις γκαρνταρόμπες τους και μας δίνουν καθημερινά tips για το πώς να συνθέσουμε ένα άψογο σύνολο. Κάποιες είναι λάτρεις του μινιμαλισμού, άλλες των total black looks και άλλες δεν διστάζουν να δοκιμάσουν τις τολμηρές αποχρώσεις και τα prints.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, παρακάτω 5 influencers άνω τον 50 που μπορείς «να απευθύνεσαι» στο μέλλον -αλλά και τώρα!- για στυλιστική έμπνευση.

 

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.