Αυτό το χαρούμενο και πολύχρωμο σπίτι ξεκίνησε με ένα απλό χαλί

Αυτό το χαρούμενο και πολύχρωμο σπίτι ξεκίνησε με ένα απλό χαλί


Από έναν σκοτεινό χώρο μεταμορφώθηκε σε ένα φωτεινό και φιλόξενο σπίτι

Όλα ξεκίνησαν με ένα ένα απλό χαλί!

Η Denise Davis, ιδρύτρια και διευθύνων σύμβουλος της D2 Interieurs, είναι γνωστή για την κατασκευή δικών της χαλιών. «Όλα ξεκίνησαν μ’ ενα χαλί που ήθελε η πελάτισσα για το σπίτι της», θυμάται η σχεδιάστρια. «Έτσι άρχισα να μιλάω μαζί της και το χαλί μάς έκανε να μεταμορφώσουμε σχεδιαστικά ένα ολόκληρο σπίτι μέσα 5 λεπτά».

Άλλωστε όπως υποστηρίζει η Davis «μέρος της ύπαρξης ενός καλού επιχειρηματία είναι να είναι ένας καλός πωλητής!». Σύντομα, η Devis και η πελάτισσά της -μια γυναίκα που η κύρια κατοικία της ήταν στη Νέα Υόρκη- είχαν οργανώσει τα πάντα για την διακόσμηση του δεύτερου σπιτιού της.

«Ήθελε ένα διασκεδαστικό, χαρούμενο μέρος για να ξεκουράζεται. Το σπίτι της είναι πάντα γεμάτο από ανθρώπους που αγαπά, γι ‘αυτό ήταν σημαντικό για εκείνη να έχει αυτό το σπίτι φιλόξενο και φωτεινό».

Το ακίνητο αυτό εξ’ αρχής (όταν το αγόρασε η πελάτισσα) δεν ήταν καθόλου φιλόξενο «Μία από τις προκλήσεις του σπιτιού ήταν να μεταμορφώσουν αυτή την κατοικεία από είναι σκοτεινή σε κάτι φωτεινό και χαρούμενο», εξηγεί η Davis. Έτσι, η διακοσμήτρια στράφηκε σε οργανικές υφές και ουδέτερους τόνους με φωτεινά χρώματα και μοτίβα (όπως οι εκπληκτικές ταπετσαρίες στην είσοδο και την τραπεζαρία) για να ζωντανέψουν τον χώρο!

Δες το σπίτι….

Διαβάστε περισσότερα στο Plus.Queen.gr

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.