Αυτό το ελληνικό luxury brand δημιουργεί προστατευτικές μάσκες για τα νοσοκομεία της χώρας μας

Αυτό το ελληνικό luxury brand δημιουργεί προστατευτικές μάσκες για τα νοσοκομεία της χώρας μας


Στη μάχη κατά του Covid-19 και θέλοντας να συνεισφέρει στη διατήρηση της καλής υγείας των συμπολιτών της, η δημιουργός του luxury lifestyle brand, Θέμις Ζουγανέλη, αλλάζει τη γραμμή παραγωγής της και προσαρμόζοντάς τη προσωρινά τη στρέφει στην παραγωγή 1.000 προστατευτικών μασκών.
«Ερχόμενη αντιμέτωπη με την πανδημία ένιωσα την υποχρέωση να συνεχίσω να παράγω ως επιχείρηση, αλλά αυτή τη φορά με στόχο την προσφορά στην κοινωνία που αυτή τη στιγμή το έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Το μόνο που έπρεπε να κάνω είναι να διατηρήσω ενεργή τη γραμμή παραγωγής και να αλλάξω το τελικό προϊόν, καταλήγοντας στην παραγωγή προστατευτικών μασκών. Είναι υποχρέωσή μας σε τέτοιες περιόδους να μην σβήνουμε τις «μηχανές» αλλά να συνεχίζουμε να παράγουμε βοηθώντας όπως μπορούμε την κοινωνία»., δηλώνει η δημιουργός.

Οι έμπειρες μοδίστρες των ατελιέ THEMIS Z τηρώντας πρώτα απ’ όλα τα αυστηρότερα μέτρα προστασίας της υγείας για τις ίδιες και τις συνεργάτριές τους και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών για τη σωστή παραγωγή προστατευτικού υλικού ξεκινούν τη χειροποίητη κατασκευή προστατευτικών μασκών.
Η παραχώρηση των 1.000 προστατευτικών μασκών στο Υπουργείο Υγείας θα γίνεται ανά 100 κομμάτια κάθε φορά που εκείνα ολοκληρώνονται στα ατελιέ του brand στην Αθήνα έτσι ώστε η δωρεά να έχει άμεση ανταπόκριση στην κάλυψη των αναγκών σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας.
IMG 2403
Εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς κατάστασης που βιώνει η ανθρωπότητα, η THEMIS Z στέκεται πλάι στην ελληνική κοινωνία στηρίζοντάς την με όποιο δυνατό μέσο, μια αξία άρρηκτα συνδεδεμένη με το DNA του brand, και υπόσχεται να συμβάλει με τον τρόπο της στην κάλυψη των αναγκών στην πρώτη γραμμή.
Δες επίσης: Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει γενέθλια και το «γιορτάζουμε» με 40 φωτογραφίες από το 1938 έως και σήμερα

 

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *