Η Diesel παρουσιάζει την καμπάνια «For Successful Living» και το μυστικό για μία επιτυχημένη ζωή

Η Diesel παρουσιάζει την καμπάνια «For Successful Living» και το μυστικό για μία επιτυχημένη ζωή


Η ιστορία:
Ο περίφημος υπότιτλος του brand DIESEL (For Successful Living ) δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 90, όταν ο ιδρυτής Renzo Rosso ήθελε μια φράση που θα παραμείνει τόσο διαχρονική όσο και αληθινή. Η φράση, που αποτελείται από 3 μόνο λέξεις, περικλείει το όραμα του Rosso: ειρωνεία,πρόκληση,εκκεντρικότητα. Εάν τότε φορούσατε DIESEL, ζούσατε μια επιτυχημένη ζωή. Τόσο απλό.

Σήμερα η DIESEL επιστρέφει στη «βάση» της με το ντεμπούτο σε μια νέα ιστορία For Successful Living, με πρωταγωνιστή το διαχρονικό denim, υπενθυμίζοντας ότι επιτυχημένη ζωή σημαίνει να παραμείνεις αληθινός στον εαυτό σου – χωρίς όμως να παίρνεις τον εαυτό σου πολύ σοβαρά.
DIESEL FSL SS20 SPREAD FLOATING

Η καμπάνια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 είναι μια ταινία του François Rousselet. Πρωταγωνιστής ένας ηθοποιός που υποδύεται έναν superhero σε κάποιες σκηνές ταινίας έχοντας μια δύσκολη μέρα και προσπαθεί να ‘πετάξει’ χωρίς να έχει μεγάλη επιτυχία. Αμέσως μετά (αφού έχει εξαντλήσει την υπομονή του σκηνοθέτη του), κατευθύνεται πίσω στο van του, φοράει DIESEL Denim, βγαίνει χαλαρός και κάνει αυτό που δεν μπορούσε να κάνει στο σετ: τελικά πετάει!
Παρακολουθήστε το video:

 

Ιnfo: Η συνοδευτική φωτογραφική παρουσίαση έγινε από τον Kourtney Roy.
www.diesel.com
Oι συλλογές για άνοιξη/καλοκαίρι 2020 είναι διαθέσιμες:
Diesel Golden hall Athens
Diesel Αγίας Σοφίας 12 Θεσσαλονίκη
Attica department stores
Σε επιλεγμένους συνεργάτες
DIESEL FSL SS20 SPREAD LANDING

 

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *