Μια νόστιμη συνταγή από τον σεφ Γιώργο Τσούλη.

ΥΛΙΚΑ

1 κ.σ. ελαιόλαδο
200γρ. καλαμπόκι κονσέρβα
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια
200γρ. μαύρα φασόλια σε κονσέρβα
400γρ. βραστό ρύζι
150γρ. κονσέρβα ντομάτα κον κασέ
600γρ. βραστό κοτόπουλο στήθος
300γρ. τριμμένο τυρί γκούντα
6 τορτίγιες μεγάλες
1/2 μάτσο κόλλιανδρο ψιλοκομμένο
Αλάτι & πιπέρι
500 γρ. γιαούρτι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Source link

Ioanna Kostaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *