#tsoulotip: Η κρέμα λεμονιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τάρτα λεμονιού.

 

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για μία φόρμα 26εκ:

400 γρ. Αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του

340 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική

250 γρ. Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

4 Αυγά

180 ml Γάλα, πλήρες

100 ml Χυμό λεμόνι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Source link

Ioanna Kostaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *