#tsoulotip: Αν θέλουμε μια πιο λεία μαρμελάδα τότε μπορούμε να την πολτοποιήσουμε στο μπλέντερ.

Δοκιμάστε την υπέροχη συνταγή του σεφ Γιώργου Τσούλη.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό Σύκα (κομμένα στα τέσσερα)

150 γρ. Ζάχαρη

170 γρ. Μέλι

2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Χυμό από ½ λεμόνι

Ξύσμα από 1 λεμόνι (προαιρετικά)

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Source link

Ioanna Kostaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *