Μια νόστιμη συνταγή από τον σεφ Γιώργο Τσούλη.

ΥΛΙΚΑ

Για τη βάση:
1 Συσκευασία μπισκότα τύπου digestive (250γρ)
110 γρ. Βούτυρο λιωμένο

Για τη γέμιση:
300 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα
240 ml. Κρέμα γάλακτος
2 Κρόκους
1 Αυγό
50 γρ. Zάχαρη κρυσταλλική
100 γρ. Kαβουρδισμένα καρύδια
1 κ.σ Aλεύρι γ.ο.χ

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Source link

Ioanna Kostaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *