#tsoulotip: Αν θέλουμε να κάνουμε πιο καυτερό το chilli con carne μπορούμε να προσθέσουμε άλλη μία πιπεριά τσίλι.

Υλικά για τον κιμά:

500 γρ. Μοσχαρίσιος κιμάς

500 γρ. Χοιρινός κιμάς

700 γρ. Μαύρα φασόλια, σε κονσέρβα

600 γρ. Ντομάτα κονκασέ

2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες

4 Κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε μικρά κυβάκια

2 Κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

1 Πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη

1 κ.γ. Κύμινο σε σκόνη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com





Source link

Ioanna Kostaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *