Η Efi Dolcini Handcrafted Bags κάνει ένα βήµα µπροστά στην παραγωγή προαρµοσµένων χειροποίητων προιόντων µε την νέα σειρά «Persona» που δίνει τη δυνατότητα σε όλες εμάς να αποκτήσουμε µια τσάντα ακριβώς όπως την έχουμε φανταστεί, πάντα με τον bohemian αέρα και την αύρα ελευθερίας που χαρακτηρίζει το brand.

Τα κοµµάτια «Persona» είναι ιδιαίτερης αισθητικής αφού προκύπτουν από την “συνεργασία” της σχεδιάστριας µε το αγοραστικό κοινό δίνοντάς τους την ευκαιρία να γίνουν δηµιουργοί και να αποκτήσουν ένα µοναδικό κοµµάτι custom made που φέρει τη δική τους πινελιά. Η κάθε τσάντα που παράγεται µπαίνει αυτόµατα στη συλλογή και παίρνει το όνοµα της εκάστοτε δηµιουργού ή κάποιο άλλο της επιλογής της. Οι τσάντες απευθύνονται σε γυναίκες που θέλουν να κρατήσουν ένα µοναδικό κοµµάτι το οποίο θα µπει στη συλλογή Efi Dolcini.
MARIAFRONT
Η δηµιουργία της σειράς «One-of-a-Kind» προέκυψε σαν απάντηση στην ανάγκη της αγοράς για πιο εξατοµικευµένα προιόντα ενάντια στη µαζική παραγωγή και το fast fashion. Η κατασκευή των προιόντων γίνεται στην Αθήνα στο εργαστήριο Efi Dolcini το οποίο είναι γεµάτο ιδιαίτερα υλικά έτοιµα να γίνουν και αυτά κοµµάτι των αξεσουάρ που πάνε πάντα µαζί µε µια γυναίκα, κρατώντας καλά κρυµµένα µέσα τους αναµνήσεις και µυστικά.
NATALIA
Όπως είναι και το moto της εταιρείας: Handbags carry memories… αυτή, λοιπόν, η τσάντα που μπορείς να φτιάξεις τώρα «κουβαλάει» αποκλειστικά τις δικές σου αναμνήσεις!
Info: www.efidolcini.com

Source link

Ioanna Kostaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *