Πότε ξεκινήσαμε με το ίντερνετ και το SEO

Πότε ξεκινήσαμε με το ίντερνετ και το SEO

Η ομάδα της Paramarketing σας εύχεται Καλή Χρονιά και σας καλωσορίζει στο BLOG της..!!

Καθυστερήσαμε λίγο να ξεκινήσουμε τη λειτουργία του εταιρικού μας BLOG, όμως επιτέλους βρήκαμε διαθέσιμο χρόνο να μοιραστούμε μαζί σας τις σκέψεις μας και τις αναζητήσεις μας.

Η γνωριμία και η ενασχόλησή μας με το internet ξεκίνησε το 1994, όντας φοιτητές και αναζητώντας “κάτι ενδιαφέρον & διαφορετικό” να γεμίσουμε το χρόνο μας. Δύσκολα θα ξεχάσουμε “το πρώτο μας chat” στο τότε “IRC”, τα πρώτα “Text – Role Playing Games”, το χαρακτηριστικά δύσκολο “Dialup με τη Σχολή” (1 γραμμή για όλους τους φοιτητές και όποιος πρόλαβε..), αργότερα το “Σύστημα Gopher”, τον “Mosaic browser”, το “Netscape“…

Τα φοιτητικά μας σχέδια και όνειρα, γύριζαν διαρκώς γύρω από τη επίτευξη κάτι σπουδαίου μέσα από το Internet, καθότι άρχισε να διαφαίνεται η δυνατότητα ακόμα και σε νέους χωρίς μεγάλα κεφάλαια και “περγαμηνές” να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό και να πετύχουν! Η “λίστα αναπόλησης” είναι φυσικά πολύ μεγάλη και θα μπορούσαμε να αναπολούμε για σελίδες ολόκληρες, όμως αυτό δεν είναι επιδίωξη του παρόντος άρθρου.

Φυσικά τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά από τότε. Το Internet δοκιμάστηκε εντατικά και ωρίμασε, τόσο ως μέσο επικοινωνίας όσο και ως μέσο και εργαλείο ανάπτυξης μιας εταιρείας και δεν υπάρχει εύκολα χώρος για σχέδια και όνειρα χωρίς συγκεκριμένο και οργανωμένο σχέδιο δράσης. Πλέον η επιτυχία μιας εταιρείας είναι στενά συνυφασμένη με την Διαδικτυακή της παρουσία και την οργανωμένη αξιοποίηση των διαθέσιμων δυνατοτήτων που το internet προσφέρει.

Με το παρόν BLOG στοχεύουμε:

  • Να προσφέρουμε ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το Online Marketing και το SEO και τις δυνατότητες του
  • Να παρουσιάζουμε χρήσιμες συμβουλές για την προβολή και διαφήμιση εταιρειών στο internet
  • Να μοιραζόμαστε μαζί σας Νέα που αφορούν στην αγορά του internet γενικότερα

Προς το παρόν σας χαιρετούμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα…

Δείτε περισσότερα:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *