Τι είναι το «click away» και πώς ακριβώς θα ψωνίζουμε όταν ανοίξουν τα καταστήματα;

Τι είναι το «click away» και πώς ακριβώς θα ψωνίζουμε όταν ανοίξουν τα καταστήματα;


To shopping θα είναι λίγο πιο περίπλοκο στην εποχή του Covid-19.

Ακούμε και διαβάζουμε πολύ τις τελευταίες ημέρες για τη νέα «τάξη πραγμάτων» που θα επικρατήσει μετά τη μερική άρση του lockdown και το άνοιγμα των μαγαζιών λιανικής. Τα πράγματα ακόμα και στον τομέα του shopping θα είναι κάπως διαφορετικά σε σχέση με το πώς τα έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα μπορεί το αγαπημένο μας κατάστημα να ανοίξει αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εμείς θα μπορούμε να το επισκεφθούμε ό,τι ώρα θέλουμε και να κάνουμε τα ψώνια μας. Ο όρος που ακούμε πως «συνοδεύει» το άνοιγμα των καταστημάτων είναι «click away». Και εμείς αποκωδικοποιούμε τι ακριβώς σημαίνει.

Σημαίνει πως η γίνεται παραγγελία από τον καταναλωτή στο ηλεκτρονικό κατάστημα του αντίστοιχου brand ή τηλεφωνικά στο ίδιο το μαγαζί, η παραγγελία θα ετοιμάζεται και ο καταναλωτής θα κλείνει ραντεβού με τον καταστηματάρχη και θα πηγαίνει να την παραλαμβάνει από το κατάστημα, μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο την ανθρώπινη επαφή, αλλά και αποκλείοντας την πιθανότητα συνωστισμού μέσα στα καταστήματα.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τα καταστήματα που δεν έχουν online store με τα προϊόντα τους, ούτε κάποια αντίστοιχη σελίδα στα social media (Instagram ή Facebook), ώστε να μπορεί ο καταναλωτής να δει τι θέλει να παραγγείλει. Και το ερώτημα, μάλλον, θα μας το απαντήσουν οι ίδιοι οι καταστηματάρχες όταν ανοίξουν και πάλι. Ελπίζουμε πολύ πολύ σύντομα.
Δες επίσης: Η Sophie Turner βρήκε τα χειμερινά παπούτσια που θα ενέκρινε το Westeros

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *