Υπέροχος διαγωνισμός για την ημέρα της μητέρας από τη NIVEA!

Υπέροχος διαγωνισμός για την ημέρα της μητέρας από τη NIVEA!


Κι εκεί που συχνά, νοιώθαμε την φροντίδα της φορτική, αν και πάντα ευπρόσδεκτη… τις αγκαλιές της υπερβολικές, το νοιάξιμο πολύ, έφτασαν αυτές οι μέρες… που βρεθήκαμε μακριά της και έγιναν οι αναμνήσεις και η νοσταλγία, έντονη λαχτάρα για αγκαλιές. Γιατί εκείνη είναι πάντα εκεί. Για εμάς.  Και εμείς, την αφήσαμε λίγο μακριά. Για εκείνη. Τίποτα όμως δεν θα άλλαζε, την δική της φροντίδα. Καμιά απόσταση. Κανένας χρόνος. Είναι η μαμά μας! Και καμιά δεν της μοιάζει! Και μας νοιάζει να είναι καλά! Πολύ καλά! Χρόνια πολλά Μαμά!

Φέτος, η NIVEA  έχοντας βαθιά στην φιλοσοφία της την φροντίδα και την οικογένεια – διοργανώνει διαγωνισμό στο Instagram και δωρίζει σε κόρες και μαμάδες μοναδικά προϊόντα φροντίδας. Ένα μεγάλο καλάθι ομορφιάς και περιποίησης θα φτάσει σε 15 μαμάδες και κόρες, το οποίο θα περιλαμβάνει κρέμες προσώπου και ματιών, fillers, αποσμητικά roll-on και spray, προϊόντα καθαρισμού και φροντίδα για χέρια και σώμα.  

Για την έγκυρη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, ο συμμετέχων θα πρέπει να έχει «δημόσιο προφίλ», να  συνδεθεί με τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να ακολουθήσει τις οδηγίες που δίνονται σε σχετικά post στις σελίδες των

https://www.instagram.com/niveagreece/

Δώρα Κατσικογιάννη https://www.instagram.com/dora_kats/

Εβελίνα Νικόλιζα https://www.instagram.com/evelina_nikoliza/

Μαρίλια Σκαρογιάννη https://www.instagram.com/marilliaschoice/

Αναστασία Τσιλιμπίου https://www.instagram.com/anastasia_tsilimpiou/

Οι όροι έχουν αναρτηθεί στο Instagram & στο Facebook: https://www.instagram.com/niveagreece/ & https://www.facebook.com/niveagreece/

Ανέβασε, λοιπόν, μια φωτογραφία με τη μητέρα σου,  χρησιμοποιώντας τα #NIVEAGreece και #MyMomOurNIVEA, στείλε της το πιο γλυκό σου μήνυμα και γεμίστε το Instagram αγκαλιές!

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *